top of page

Amit a szempillaépítésről tudnod kell!

Ha még gondolkozol azon , hogy csatlakozz az épített szempillaviselők népes táborába, néhány dolgot tanácsolnék ami talán segíthet a döntésben...Mindenekelőtt tudnod kell!

  1. A szempillákat 2-4 hetente tölteni és ápolni kell, gondolnod át, hogy van-e erre időd és anyagi kapacitásod!

  2. Az első építés akár 3,5 órát is igénybe vehet, a töltés 2 óra, így mindig be kell ütemezned az időt, siettetni a szakembert nem érdemes! Mondani szokás, hogy a "jó munkához idő kell".

  3. Mindig olyan szakembert válassz akinek előzőleg láttad a munkáit, aki a saját fotóját használja

  4. Bízd a szakemberre! Ne fényképpel érkezz hogy ilyet szeretnél! Mindenkinek a sajat méreteihez és pillaerősségéhez megfelelő szempillát választjuk, azért, hogy több hónapnyi viselés után is szép egészséges szempillasorod legyen.


Szempilla építés előttszempillaepies közben

Javasolni szoktam hogy ha nagyon világos pilláid vannak előtte festesd be őket tartós festékkel, kizárólag az aplikáció előtt minimum 24 órával. Mindig tökéletesen tiszta pillákkal érkezz, és ne tegyél alapozót púdert a szemkörnyékre sem.


Az aplikáció kezdetén, felhelyezem a szemalátétet, és alaposan letapasztom az alsó szempillákat, ez azért szükséges hogy véletlenül se kerüljön épített pilla az alsó szálakra. Alaposan megtisztítom a szempillákat a láthatatlan szennyeződésektől, mikosminkmaradványoktól, azután zsirtalanítok, a megfelelő tapadás érdekében.


Amit ne tegyél applikáció közben


Ne telefonálj, beszélj, vagy mozogj, tudom drasztikusan hangzik, de minden apró mozdulat még a beszélgetés is zavarja a munkát mivel annyira miniatűr vékony pillákkal dolgozunk, hogy már egy pici mozgásnál is mozognak a szálak is.


162 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page